Momente festive në familjen e Dj Dagz

Dj Dagz është mjaftë aktiv në rrjetet sociale duke publikuar momente të ndryshme nga jeta tij.

Ai ka publikuar disa momente të bukura ku nuk ndalët kënga dhe vallëzimi në familjen e tij, shkruan “Kosovarja”.

Teksa shihen në një dasem Dagzi kishte shkruar “Sevdali”.

Për më shumë ndiqeni pamjet.