Mjekët i dhanë terapi të gabuar, vajza nga Gostivari tani në gjendje të rëndë, nevojitet ndihmë

Melek Abduli 2 vjecare nga Gostivari për momentin gjendet në Klinikën e Shkupit dhe ka nevojë për ndihmën tonë!

Është në këtë, gjendje shkaku i nji infeksioni nga terapia e gabuar…

Së paku mos ta harrojmë në lutjet tona!

Kontaktoni me prindin e saj 070 525 738! (B.S.)