Mjegulla zvogëlon dukshmërinë në rrugën Kumanovë- Stracin dhe qafat malore Strazhë, Gjavatë dhe Kullë

Është ulur dukshmëria për shkak të paraqitjes së mjegullës deri në 100 metra në drejtimin rrugor Kumanovë- Stracin, prej 100-150 metra në qafën malore Strazhë dhe deri në 100 metra në qafën malore Gjavatë dhe Kullë.

Siç kanë njoftuar nga NP “Rrugët e Maqedonisë” komunikacioni në rrugët e vendit zhvillohet nëpër rrugë kryesisht me lagështi.

NP “Rrugët e Maqedonisë” apelon për vozitje të kujdesshme dhe adaptim të shpejtësisë në kushtet rrugore.