Mjegull në Tetovë dhe Ohër

Dukshmëri të zvogëluar për shkak të mjegullës në mëngjes ka në Tetovë dhe Ohër.

Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” kumtuan se dukshmëria në aksin rrugor nga Tetova drejt fshatit Gajre është 20 metra ndërsa në Ohër është 30 metra.

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet rrjedhshëm vende-vende nëpër rrugë të lagështa, ndërsa nga Ndërmarrja publiker apelojnë për vozitje të kujdesshme dhe përshtatje të shpejtësisë ndaj kushteve në rrugë.