Ministrja e VMRO-së heq tabelën me emrin e ri Maqedonia e Veriut (VIDEO)

Ministrja teknike për Punë dhe Politikë Sociale, Rashella Mirzahi mbrëmë ka mbajtur konferencë në të cilën njfoti se ka hequr tabelën me emrin Republika e Maqedonisë së Veritut.

Ajo ka rikthyer tabelën e vjetër në të cilën shkruhej. Ministria e Punës dhe Politikës Sociale Republika e Maqedonisë.

Në konferencën Mirzahi foli edhe për problemet me fêmijët pa prind.

VIDEO