Miloti me bashkëshorte zgjodhi të festojë në Kosovë ndërrimin e viteve

Milot Rashica dhe bashkëshortja e tij, Belkiz Kera, ndërrimin e viteve e pritën në Kosovë.

Futbollisti ka publikuar një fotografi pranë partneres, e cila dukej shumë elegante e veshur me një fustan të gjatë.

“Urime Viti i Ri 2020”, ishte mbishkrimi që ai ia kishte lënë fotos, ku pranoi urime të shuma nga ndjekësit.