Mickoski: Shtyrja e zgjedhjeve, do të shkaktojë krizë të thellë politike

Lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski sot u shpreh i prerë se është kundër çdo shtyrje të zgjedhjeve të 12 prillit. Sipas tij çdo shtyrje eventuale nënkupton krizë të thellë politike në vend.

“Nuk ka nevojë për takim liderësh në rast se flasim për mbajtjen e zgjedhjeve. Data është caktuar, jemi marrë vesh dhe kjo duhet të zbatohet. Çdo shtyrje eventuale do të thotë krizë serioze në shtet”, tha Mickoski.