Mickoski: Ministri i Brendshëm teknik, profesionist dhe me karrierë të pasur

Kryetari i opozitës pas takimit me kryeministrin Zaev tha se i ka propozuar ministrin e ri të Brendshëm teknik. Ku sipas tij bëhet fjalë për njeri të ri në politikë, profesionist, njeri me karrierë të pasur, i suksesshëm në vendin e tij të punës.

Bëhet fjalë për njeri të ri në politikë, profesionist, njeri me karrierë të pasur, i suksesshëm në vendin e tij të punës dhe jemi të bindur se do të jetë vlerë e shtuar për sigurinë e shtetit tonë. SA i përket çështjes së dytë rreth propozimeve të tjera, ministrit teknik për punë dhe politikë sociale, zv/ministrat teknik në bujqësi, financa dhe administratë dëgjuam nga kryeministri në largim z. Zaev për profilin e personave që pret kryeministri teknik t’i marrë nga VMRO DPMNE-ja. TË hënën ram dakord që të zhvillojmë bisedë telefonike përpara publikimit të emrave- tha Mickoski./Alsat