Mickoski fton deputetët të mos e votojnë Ligjin për Prokurorinë Publike

“Propozim Ligji për Prokurorinë Publike, që prej sot është në procedurë parlamentare është Ligj për amnisti për Zoran Zaevin dhe bashkëpunëtorët e tij. Ligjet duhet të vlejnë njësoj për të gjithë. Përmes këtij propozimi shihet qartë se kërkohet amnisti për Zaevin, për Titanik 1, Titanik 2 dhe raste të tjera”, tha Mickoski i cili njëherit iu bëri thirrje deputetëve që të mos e votojnë këtë propozim ligj.