Meta: Nesër duhet të jetë Festa e Demokracisë

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta ka deklaruar se nesër duhet të jetë festa e demokracisë, derisa ka lutur prokurorët dhe gjyqtarët që ta dëgjojnë atë si president.

“Të dashur Prokurorë dhe Gjyqtarë! Dëgjojeni mirë Presidentin e Republikës. Boll dëgjuat përfaqësuesin e Ndrangheta-s, Don Agaçion. Nëse jo, një pikë gjaku të derdhet nesër, por edhe një pikë loti, mjerë ju”, ka shkruar ai.