Në autostradën Jazhincë-Tetovë-Gostivar-Dibër me Audi voziti me 230 kilometra në orë

Oficerët e policisë në radar vunë re një person me një automjet Audi që lëvizte me 230 kilometra në orë.

Ministria e Brendshme ditët e fundit po kryen kontrolle të intensifikuara të veprimit në këtë sektor Jazhincë-Tetovë-Gostivar-Dibër, tha zëdhënësi i Ministrisë së Brendshme, Toni Angelovski.

Zëdhënësi i Ministrisë së Brendshme në konferencën e sotme për shtyp theksoi se gjatë ditës së djeshme (23.04) gjithsej 234 shoferë u sanksionuan për ngasje më të shpejtë se shpejtësia e lejuar, nga të cilët 23 lëviznin me shpejtësi mbi 70 km në orë mbi shpejtësia e lejuar. dhe 111 me shpejtësi mbi 50 km / orë mbi kufirin e shpejtësisë.