Mërgata shqiptare ka derdhur miliarda euro në RMV dhe vazhdon të përbuzet, kurse qeveria Zaev falenderon Serbinë për një kuti vaksina

Arbër Çeliku

Serbia dha një kuti me vaksina, falënderime deri në qiell, madje udhëpagesat dhe parkingjet për serbët në RMV falas, kurse zbritje ekstra edhe për blerje në shitoret e vendit.
Mërgimtarët tanë po derdhin po thuajse 1 miliard euro për çdo vit, asnjë falënderim, madje po përballen me byrokraci ekstreme për nxjerrjen e dokumentacionit, me dhënien e ryshfeteve marramendëse për ngritjen e bizneseve dhe legalizimin e tokave të tyre dhe me lloj-lloj marrish tjera pa fund. Kapakun ia vënë tani me evidentimin dhe mos regjistrimin në tokat e tyre denbabaden.
Argatët tanë te politikës veç dinë të ngrenë gishtat dhe të mburren vendçe me ndonjë trotuar biçikletash allasoj.
Bravo ju qoftë!