Muzikantët do të fitojnë nga 500 euro!

Në pakon e 6 ekonomike është paraparë ndihmë edhe për muzikantët dhe ciceronët turistikë.

U njoftua, se do të ndahen nga 30.750 denarë për të njëjtit.

“30.750 denarë do të mund të fitojnë muzikantët dhe ciceronët turistikë, të cilët gjatë vitit 2020 kanë pasur të hyra neto nën 15 mijë denarë”, u njoftua në konferencën për media që u mbajt në qeveri pas përfundimit të seancës.