Me skafanderë dhe të izoluar, deputetët me virus votojnë në Kuvend

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut po vijon seanca e 32-të, ku pritet të miratohen rreth 20 ligje, pas çka pritet të vazhdojë seanca e 36-të, ku pritet të miratohen ligjet e pakos së pestë ekonomike, transmeton Alsat. Për të mundësuar kuorum, dy deputetë të LSDM-së të infektuar me koronavirus janë të pranishëm në Kuvend.