Më shumë të shëruar se të infektuar nga virusi

Ditën e parë të vitit 2022 e nisim me regjistrimin e 435 rasteve të reja me Kovid-19 që janë regjistruar brenda 24 orëve të fundit, njofton Ministria e Shëndetësisë.

Në po të njëjtën periudhë janë regjistruar edhe 6 viktima dhe 534 të shëruar./TV21