Mbyllet një internet kafe në Shkup, shkeli masat antiKovid

Gjatë ditës së djeshme (24.02.2021) diku rreth orës 22:00, zyrtarë policorë nga SPB-Shkup, në rrugën “Tale Hristov” kanë konstatuar se internet kafja po punon dhe në të ka 10 persona. Ata u dërguan në stacionin policor në Çair dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, ndaj tyre do të ngritët padi adekuate.