Marigona Krasniqi konfirmon shtazanin, tregon dhe në cilin muaj është

Marigona Krasniqi dhe Robini, së shpejti do të bëhen prindër për herë të dytë.

Marigona e konfirmoi shtazanin me një postim së bashku me bashkëshortin.

Ajo tregon se aktualisht është në muajin e katërt, shkruan “Kosovarja”.

Mayson së shpejti do të bëhet vëllau i madh për një motër ose një vëlla, pasi gjininë ende nuk e kanë bërë publike.