Manastiri krenohet me punën e Ministrisë së Kulturës

Sibela Alimovska nga shoqata 22 Nëntori publikisht iu është falënderuar ministrit të kulturës Hysni Ismaili dhe kabinetit të tij, për miratimin e 4 projekteve për këtë shoqatë, shkruan Almakos.

Në vijim po ua përcjellim reagimin e plotë: