Saraji me dhimbje dhe lot ia dha lamtumirën e fundit Bujaminit (Video)

Me dhimbje dhe lot banorët e Sarajit e percjellën në banesën e fundit Bunjamin Nuishin i cili u vra sot në orët e hershme të mëngjesit në një kazino në Shkup. Bunjamini ishte njëri nga mundësit e dalluar të klubit të mundjes “Tefejuz” të Shkupit. Ai në ate moment po punonte si sigurim në kazino.

Video nga varrimi i Bujamin Nuishit

Posted by Foto nga fshatrat . e Sarajit on Saturday, February 15, 2020