Lulja e Vjollca grimohen në mënyrë të njejtë

Edhe pse Lulja nuk është e angazhuar në skenën muzikore, ajo shpesh pozon pranë shoqes së saj Vjollcës, shkruan “Kosovarja”.

Gjithmonë të rregulluara në mënyrë perfekte ato shkëlqejnë në çdo imazh që shfaqen.

Edhe në fotografinë e fundit me një grim të lehtë dhe të bukur, Lulja dhe Vjollca pozojnë si dy shoqë shumë të dashura.

Gjithashtu, vëmendjen më të madhe e merr edhe grimi i tyre që duket i njejtë. /Kosovarja/