LSDM: I gjithë opinioni e pa kaosin që pason me të Majtën dhe VMRO-në

I gjithë opinioni maqedonas e ka parë me të majtën dhe VMRO-në se çfarë kaosi pason, ata janë tenxhere dhe kapak, thonë nga LSDM.

Sipas tyre, tërbimi i së majtës në Parlament është një konfirmim i asaj që ata si parti kanë thënë gjatë gjithë kohës.

“Me të Majtën dhe partnerin e tyre të koalicionit VMRO janë të mundshme vetëm incidente, dhunë dhe kaos. Qëndrimi i të majtës dhe VMRO-së ndaj Kuvendit është ndaj shtetit, ndaj qytetarëve. Anëtarët e së majtës duhet të mbajnë përgjegjësi për tërbimin. Presim nga prokuroria publike kompetente që menjëherë të paraqesë kallëzime përkatëse penale”, shtoi LSDM.

Ata shtojnë se LSDM-ja nuk do të lejojë që skenarët e të majtës pro-ruse dhe partnerëve të tyre të koalicionit të kenë sukses.