Lobi shqiptar në Amerikë ka qenë ndër 5 lobet më të fuqishme

Ajo diasporë ka qenë karta ma e fuqishme që kemi pasur si komb. Me diplomacinë e trefishtë të ish ministrit kurvë Skënder Hysenit u arrit të anashkalohej lobi ynë atje dhe ti zbehet fuqia!

Duroni “jaranët” e serbëve dhe forcën e lobit serb tani por nuk keni parë gjë akoma!

Vizitat e Rugovës kanë qenë vetëm për të finalizuar gjëra në emër të Kosovës sepse 90% të punëve i ka pas të rregulluara nga atdhetarët shqiptar atje! Vizitat e Skënder Hysenit në emër të kujt?A ishin me aranzhimin e lobit tonë atje?

Jo. Pra, shihet çartë zbulim kundërzbulimi i tij! Apo mos ndoshta ishte me angazhimin e lobit serb atje- ?