LIVE/Kjo është gjendja në pikat kufitare nga ku kalojnë mërgimtarët për në vendlindje

Edhe gjatë ditëve në vijim pritet që drejt vendlindjes të nisen familje të mërgimtarëve për pushime. Portalet e ndryshme kanë informuar me detaje lidhur me gjendjen nëpër pikat kufitare. Destinacioni i tyre është kufiri nëpër Kroaci, Serbi dhe Maqedoni, ku kryesisht janë kolonat dhe pritjet më të mëdha.

Më poshtë keni linqet, ku ju mund t’i shihni LIVE, flukset në pikat kufitare:

LIVE KOSOVË – SERBI: https://mpb.rks-gov.net/QKMK.aspx

LIVE SERBI – KROACI: https://m.hak.hr/kamera.asp?g=2&k=1

LIVE SERBI  – MAQEDONI

http://www.roads.org.mk/m/sq/