Lëvizja Anti Bixhoz: Edhe sa të vrarë duhet të kemi?

Të gjithë jemi të mendimit se lojrat e fatit kanë vetëm qëllime të zeza, degjenerim, mjerim, varfërim, me një fjalë me pasoja të dhimbshme për popullatën. Këtë e dëshmoi mëngjesi i sotëm në një kazino në Shkup, ku si pasojë e plaçkitjes kemi dy të vrarë. Në keto ditë vendimtare ne Lëvizja Anti Bixhoz shprehim keqardhje për këtë rast me pasoja tragjike, andaj thirrje urgjente deri tek Kryeministri dhe Ministri i punëve të brendshme mbyllje të menjëhershme deri në sjelljen e ligjit për lojërat e fatit.
Të mbrojmë popullatën dhe mos na njeh historia si dështak të kohës.