LAJMI I FUNDIT/ Prej stuhisë së fuqishme ka rënë kulmi në lagjen Karposh të Shkupit

 

Një erë dhe stuhi e fuqishme ka kapluar Shkupin me rrethinë në mbrëmjen e sontme ku ka shkaktuar shumë dëme materiale.

Ne lagjen Karposh siç raportohet era e fortë ka rrëzuar kulmin e një shtëpie.

FOTO