Labinot Tahiri bëhet me veturë të re

Labinot Tahiri ka ndarë me ndjekësit disa imazhe bashkë me gruan dhe fëmijët.

Përmes këtyre fotografive, ai bëri të ditur se ka blerë veturë të re të tipit “Mercedes”.

Pranë këtyre imazheve ai uroi familjen e tij që ta gëzojnë së bashku këtë veturë, ndërsa e thekson se nuk duhet lënë anash humanizmin.

“Sa herë qê deshta dhe dua, mund ta fillojë jetên me gjêra të reja e me veprime tê reja, por ama isha dhe jam modest dhe kam ngurruar gjithmonë tê dalë nga vetja gjatë jetês sime! Si unê , janë edhe familja ime, por prap me punë, mund e ndjersë po e jetojmë një jetë normale për vete , por duke dhuruar shumë shumë edhe për të tjerë se Zoti jep kur dhuron, e jo vetëm kur merr( SPROVA IMEE E JETES). Mbi të gjitha një gjë e di mirë! Kur Zoti do, mund të na i dhurojë dhe të na i marrê të gjitha, por kur e jep uroj ta gëzojmë ashtu si duan shumë njerëz si ju, si familjarë e shoqêri në rrethin tonë!
E gëzofshi familje e dashur⭐️ Labinot Tahiri, Ferizaj Kosovê e Shqipêrisë”, janë fjalët e Labit.