Kuvendi do ta mbajë seancën e 39-të

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë të Veriut është planifikuar sot të mbajë seancën e 39-të, në rendin e ditës të së cilës mes tjerash është propozim-ligji për miratimin e vazhdimit të periudhës së krizës në një pjesë të vendit për shkak të rrezikut të lartë nga fluksi i shtuar i hyrjes dhe tranzitit të migrantëve dhe për mbrojtjen e shëndetit publik nga migrimi i paligjshëm në kushtet e KOVIDIT dhe parandalimi i përhapjes së tij.