Kuvend, vazhdon debati për Këshillin e Prokurorëve publik

Pas mbylljes së debatit për Ligjin e Prokurorisë dhe mungesës së votave të mjaftueshme për ta votuar, deputetet sot po debatojnë propozim ligjin për Këshillin e Prokurorëve ndërsa votimi për këto ligje pritet të bëhet nesër, para seancës për shpërndarjen e Kuvendit.