Kushëriri i Nikolla Gruevskit bën kaos me “ka llash” në Shkup!

Mediumet maqedonase raportojnë se Toni Dimitrievski, kusheriri i ish kryeministrit Nikolla Gruevski, ka shkaktuar kaos gjatë zënkës me fqinjët, transmeton Gazeta Lajm.
Rasti ka ndodhur dje rreth orës 16, kur gjatë një zënke në lagjen Vodno te ndërtesa ku jeton, T.D. ka nxjerrë armën “kall ashnjikov”. Rastin e kanë paraqitur fqinjët, kurse gjatë intervenimit policia ka gjetur 8 armë në shtëpinë e tij. Sipas mediave maqedonase, gjatë intervenimit, pjestaret e policise jane ofenduar dhe nëncmuar nga T.D.