Kurti takohet me përfaqësues të Bankës Botërore

Kryeministri Albin Kurti ka pritur në takim përfaqësuesit e Bankës Botërore, Linda Van Gelder dhe Marco Mantovanelli.

Kurti gjithashtu do të takohet edhe me përfaqësuesit nga Rrjeti i Grave të Kosovës dhe përfaqësuesit nga Oda Ekonomike e Kosovës.