Kumanovë, padi penale për pronarin e objektit për video lojëra

Pak pas mesnate në SPB-Kumanovë është denoncuar se në një objekt për video lojëra në rrugën “Goce Dellçev” ka një grup qytetarësh të cilët nuk respektojnë masat gjatë kohës së pandemisë. Zyrtarë policorë kanë kryer kontrolle dhe kanë konstatuar se objekti punon pas orarit të lejuar dhe se në objekt janë hasur 15 persona dhe një i punësuar.

Nga MPB-ja njoftojnë se pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër pronarit të objektit do të ngritët padi adekuate.