Kryeministri Abazoviq përcjell mesazhe urimi për Fitër Bajramin nga Xhamia e Ulqinit

Mesazhi i urimit nga kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq me rastin e festës së Fitër Bajramit.

“Reisit të Bashkësisë Islame, Rifat Fejzicit dhe të gjithëve që e festojnë i dëshiroj mirëseardhje me shëndet, shpirt të pastër dhe me zemër të plotë duke përhapur vazhdimisht idenë e paqes dhe solidaritetit 🤝🏻
Uroj që #Bajrami të na frymëzojë me empati për ta bërë shoqërinë sa më tolerante

Srećan Ramazanski bajram! 🙏 Urime Fitër Bajramin! 🌙 Happy Eid al-Fitr! 🕌 “, ka shkruar Abazoviqi, i cili namazin e Fitër Bajramit e ka falur në një nga xhamitë e Ulqinit.