Kriza me virus, Turqia vazhdon ndalesën për largim nga puna

Me qëllim të mbrojtjes së punonjësve mes pandemisë COVID-19, Turqia vazhdoi ndalesën e largimit nga puna për dy muaj të tjerë duke filluar nga 17 marsi, sipas një dekreti presidencial të botuar në Gazetën Zyrtare, transmeton Anadolu. Në një postim në Twitter, ministrja e Familjes, Punës dhe Shërbimeve Sociale, Zehra Zumrut Selcuk, tha se qeveria vazhdoi masat e saj për të mbrojtur punonjësit gjatë procesit të normalizimit.

Në përputhje me vendimin e Presidentit Recep Tayip Erdogan, qeveria do të vazhdojë ndihmën në të holla si dhe ndalesën e largimit nga puna për dy muaj të tjerë, shtoi ajo.