Kovid-19, ja nga janë 26 të infektuarit në Shkup

A laboratory technician prepares COVID-19 patient samples for semi-automatic testing at Northwell Health Labs, Wednesday, March 11, 2020, in Lake Success, N.Y. The US Food and Drug Administration has approved faster testing protocols as the viral outbreak continues to spread worldwide. For most people, the new coronavirus causes only mild or moderate symptoms. For some it can cause more severe illness. (AP Photo/John Minchillo)

Në Shkup sot janë regjistruar 26 raste të reja me Kovid-19. Numri më i madh i tyre është nga Saraji (6), Në Çair dhe Butel nga 4 të infektuar, në Aerodrom 3 raste, ndërsa në Shuto Orizarë dhe Studeniçan nga 2 raste. Karposhi, Kisella Voda dhe Haraçina kanë regjistruara vetëm nga një rast të ri. Dy raste tjera janë nga skriningu në çerdhe. /abcmk/
Saraj 6
Butel 4
Çair 4
Aerodrom 3
Shuto Orizarë 2
Studeniçan 2
Karposh 1
Haraçinë 1
Kisella Vodë 1