Kovaçevski konfirmon prolongimin e gjysëmvjetorit të dytë: Nuk zgjatet viti shkollor, mbaron më 10 qershor

Kryeministri, Dimitar Kovaçevski ka konfirmuar vendimin e Qeverisë për shtyrjen e gjysmëvjetorit të dytë, përcjell TV21. Kovaçevski shkaruan se gjysëmvjetori i dytë për shkollat fillore dhe të mesme do të nis me 1 shkurt, ndërkaq nuk zgjatet viti shkollor, respektivisht i njëjti do të mbarojë me 10 qershor.