Koronivirusi, del negativ personi i fundit i cili iu nënshtrua testeve

Rezultoi negative në tekstimin për virusin Korona edhe personi i fundit i cili u ishte nënshkruar kontrolleve. Bëhet fjalë për një pacient tjetër të arritur nga Italia kurse Ministria e Shëndetësisë thotë se për momentin, ky është personi i fundit për të cilin janë pritur rezultate dhe për momentin nuk ka person tjetër ndaj të cilit bëhen kontrolle.