Koncerti i Festës së Pranverës

Si një nga doket e zakonet e reja të kinezëve me rastin e Vitit të Ri, Koncerti i Festës së Pranverës është bërë një nga pjesët e pamungueshme të vigjiljes. Kjo gala tërheq shumë vëmendje dhe është më e shikuara në botë.

Vallet nga Rusia, Azerbaixhani, India dhe Kameruni i solli botën Galës së Festës


Kachie Chan është jo vetëm një
zotërues i lartë i Kongfu-së, por edhe një këngëtar i zoti.

Vallja me fustanin tradicional kinez “Qipao”

Vallja e fëmijëve me rastin e Vitit të Miut sipas kalendarit bujqësor kinez

Koncerti “Lumi i Verdhë”, i interpretuar nga pianisti Lang Lang

Kënga “Përshëndetje, Viti 2020”

Akrobaci mahnitëse