Komisioni për Sëmundje Infektive shqyrton lehtësimin e masave

Nga rezultatet e testimeve, se a do të ketë numër më të vogël ose më të madh të personave të diagnostikuar me virusin korona, do të varet dimensionimi i masave të mëtutjeshme dhe hapja graduale e ekonomisë, deklaroi dje ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe. Ato rezultate sot do të analizohen në takimet e Komisionit për Sëmundje Ngjitëse dhe të Shtabit të krizës të Qeverisë, pas çka do të dihet se si saktë do të dimensionohen masat dhe cilat subjekte do të hapen të parat.