Kjo shtëpi ishte çerdhe e UÇK-së në Haraçinë, u bombardua nga ajri dhe toka! (Foto)

-Kjo është shtëpi ishte çerdhe e UÇK-së n’Haraçinë në 2001, ishte e bombarduar nga ajri dhe toka, nga ushtria dhe policia arrdhacako-karpatiane. -Sot, e asaj dite kjo Shtëpi “Muze” me xhelozi është mbrojtur nga pronari saj, njëherit dhe bashkëluftëtari ynë baci Xhezmi Sulejmani, edhe pse i ka pasur kushtet ndërrtesë me ba. -Ku është trashigimia kultorore dhe historike Shqiptare në Shkup??