Këta dy vëllezër janë dënuar me vd ekje

Dy vëllezër janë dënuar me vdekje për shkak të vrasjes brutale të ish mësueses së tyre. Ata janë Stanisllav dhe Ilija Kostsev nga Bjellorusia, vendi i vetëm në Evropë ku ende është në fuqi dënimi me vdekje. Sipas vendimit të gjykatës, ata duhet të ekzekutohen me plumb në kokë.
Shpresa e fundit për shpëtimin e tyre nga dënimi me vdekje është amnistimi nga ana e presidentit bellorus, Aleksandar Llukashenko.