Gruaja e lënduar në aksidentin e sotëm në autostradën Veles-Shkup, në gjendje të rëndë

Në gjendje shumë të rëndë, me kocka të thyera dhe gjakderdhje në kokë është gruaja e cila u soll në Klinikën për Traumatologji në Shkup, pas aksidentit që ndodhi sot në magjistralen Veles-Shkup, ku mbetën të lënduar edhe dy persona të tjerë.

Nga Klinika njoftojnë se gruaja është sjellë në gjendje kome, i është bërë incizimi kompjuterik dhe po merren të gjitha masat për përmirësimin e gjendjes së saj shëndetësore.