Katalonasit kërcënojnë me ndërpreje të “El Clasicos”

Kjo ‘El Clasico’ do të duhej të luhej më 26 tetor, por u shty shkaku i protestave dhe trazirave në Kataloni. Kërcënimet po kthehen përsëri pasi grupe të ndryshme separatiste po organizohen për një protestë të re, për të bllokuar rrugën që çon Real Madridin në Camp Nou. Real Madrid ka njoftuar se nuk do të zbresë nga avioni nëse nuk garantohet siguri e plotë.
Barcelona dhe Reali sot prej orës 20:00 e luajnë El Clasicon e 243-të.