Pendarovski: Për herë të parë në historinë e vendit, punësova shqiptarë në Presidencë

Presidenti i Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski gjatë fjalimit vjetor në Kuvend, tha se për herë të parë numri i të punësuarëve në Presidencë është 50 për qind gra dhe 50 për qind burra, ndërsa për herë të parë në historinë e vendit ka të punësuar shqiptarë.

“Në mandatin tim, për herë të parë në kabinetin e Presidentit janë të angazhuar 50 për qind gra, por edhe persona me aftësi të kufizuara, dhe mbi të gjitha në kabinet punojnë njerëz nga të gjitha etnitë për të përfaqësuar një vend me multinacionalitet. Për herë të parë në kabinetin e Presidentit punojnë njerëz të kombësisë shqiptare” tha Pendarovski.

Годишно обраќање во Собранието на Република Северна Македонија

ВО ЖИВО | Годишно обраќање во Собранието на Република Северна Македонија

Posted by Stevo Pendarovski on Wednesday, December 18, 2019