Kane: Shpresojmë që Southgate të qëndrojë

Trajneri i Anglisë, Gareth Southgate, nuk ishte i përkushtuar për të ardhmen e tij pas humbjes të së shtunës me pasiguri për lëvizjen e tij të ardhshme, duke thënë se do të rishikonte situatën e tij në javët dhe muajt e ardhshëm.
Southgate ka një kontratë që do ta çonte deri në Euro 2024 dhe kapiteni i tij Kane dëshiron që ai të mbetet në postin e tij.

“Kjo varet nga ai [nëse ai do të qëndrojë].” – shtoi Kane.

“Ne na ka pëlqyer ta kemi atë si menaxher, mendoj se ai ka qenë i jashtëzakonshëm, kur e sheh se nga na ka çuar atje ku jemi tani, është një hap i jashtëzakonshëm.

Unë mendoj se ne të gjithë shpresojmë që ai të qëndrojë, por ky është vendimi i tij, padyshim që ai mund të largohet dhe do ta shqyrtojë atë, por para se ta kuptojmë ne do të përgatitemi për një Euro”.

Mbetet të shihet se çfarë do ndodh me të ardhmen e trajnerit.