Kamçev në gjykatë, dëshmon rastin “Lidhja Ndërkombëtare”

Në Gjykatën Penale-Shkup sot vazhdon procesi gjyqësor për lëndën “Lidhja Ndërkombëtare”. Në gjykatë është edhe biznesmeni Orce Kamçev, i cili është sjellë nga burgu hetues i Shutkës, ku gjendet në paraburgim 30 ditor. Ai në seancën e sotme është në cilësinë e dëshmitarit. Në seancën e fundit për këtë lëndë gjykatësja Soçe Efremova paralajmëroi se përveç Kamçevit do të dëshmoj edhe A. Dika.

Për këtë rast akuzohen Bojan Jovanovski (Boki 13), ish deputetja Frosina remenski, Mile Jovanovski dhe Jasna Mandiq-Ercegoviq.