Ka filluar takimi i liderëve tek presidenti Pendarovski

Ka filluar takimi i liderëve në kabinetin e presidentit Stevo Pendarovski, në të cilin po marrin pjesë kryetarët e partive politike parlamentare nga pushteti dhe opozita.

Pika e vetme e rendit të ditës është shtyrja e zgjedhjeve parlamentare të planifikuara për 12 prill.