Johnson: Asnjë britanik apo amerikan nuk është prekur nga sulmet iraniane

”Nga sulmet iraniane asnjë shtetas britanik apo amerikan nuk rezulton i lënduar”, theksoi Johnson.

Kryeministri dënoi sulmin iranian dhe siguroi se qeveria e tij do të bënte gjithçka ishte e mundur për të mbrojtur interesat britanike në rajon.

”Anijet luftarake ‘Defender’ dhe ‘Montrose’, tashmë janë operative në Gji dhe janë në gjendje alarmi”, shtoi ai.