Janë gjetur rrënjë kanabisi në afërsi të Strumicës, tre persona janë ndaluar

Me datë 21.06.2023 në ora 19:30, zyrtarë policorë nga Sektori i Punëve të Brendshme Strumicë kanë privuar nga liria A.A.(36), N.A.(35) dhe E.A.(24), të gjithë nga Strumica. Ata janë kapur në afërsi të Strumicës duke përpunuar rrënjë të mbjellura marihuane. Në vendngjarje janë gjetur 29 rrënjë dhe janë konfiskuar. Gjithashtu, gjatë shqyrtimit të N.A. u gjet edhe marihuanë.

MPB

Personat janë ndaluar në Stacionin Policor Strumicë, për ngjarjen është njoftuar prokurori publik nga Prokuroria Themelore Publike Strumicë dhe pas dokumentimit të plotë kundër tyre do të bëhet kallëzim përkatës.

MPB