Ja kush po “vajton“ në Maqedoni për vdekjen e Nexhmije Hoxhës! (Foto)

Shoqata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së ka lëshuar një tekegram përmes së cilit shpreh keqardhje për lajmin e marë për vdekjen e Nexhmije Hoxhës, gruas së diktatorit Enver Hoxa. Në këtë telegram të nënshkruar nga Fazli Veliu janë thurur fjalë miradie për Nexhmie Hoxhën dhe familjen e diktatorit Enver Hoxha.

Telegrami në fjalë është shpërndarë nga militant të BDI-së, përfshirë edhe nipin e Fazli Veliut, i shoqëruar edhe me mesazh ngushllimi.