Ja ku jan të ranguar kandidatët e Besës në koalicionin me LSDM

LSDM me partitë e koalicionit kanë caktuar bartësit e listave për deputet për zgjedhjet e parakohëshme të 12 prillit. Por sonte në Kongresin partiak do të konfirmohen emrat e 120 kandidatëve për listat për deputetë./tetova1

Lëvizja Besa pritet që në listat zgjedhore në gjtiha njësitë kandidatët  e tyre të radhiten kështu:

Te njësia zgjedhore 1 pritet të ketë në listë numrin 4 ose 5

Te njësia zgjedhore 2 pritet të ketë 7 ose 9

Te njësia 3 pritet të ketë ne renditje numrin 9

Te njësia 5 zgjedhore pritet të ketë ne renditje numrat 6 ose 9

Dhe te njësia numer 6 bartes liste Bilall Kasami BESA ,Fanica Nikolovska LSDM ,Beycan Iljazi (TDP) ,Fadil Zendeli BESA ,Dragolub Filipovski LSDM, Hatije Etemi ( BESA)